به گزارش میراث آریا(chtn)؛ کوروش پرند رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور و معاون وزیر کار در ادامه این نشست با اشاره بر لزوم توجه بر سه حوزه پیش از تولید، تولید و پس از تولید در صنایع دستی و هنرهای سنتی گفت: پس از جمع آوری سوابق در حوزه صنایع دستی در سازمان فنی و حرفه ای برنامه ای مدون در این راستا تهیه شده است تا روندی رو به رشد را در این زمینه شاهد باشیم.
وی افزود: نیاز سنجی، برنامه ریزی آموزشی، بازنگری استانداردهای آموزشی، جذب، تربیت و تامین مربی، آماده سازی فضاو تجهیزات و امکانات آموزشی برای توسعه صنایع دستی اقدام کنیم.
پرند تاکید کرد: از جدیدترین روش های آموزشی نوین mobile training یا آموزش از طریق موبایل است که زمینه های اجرای آن فراهم شده است. در این راستا با برخی اپراتورهای تلفن های همراه در کشور هماهنگی هایی صورت گرفته تا روستائیان علاقمند بتوانند بدون طی مسیر و صرف وقت و هزینه از امکانات آموزشی بهره مند شوند.
وی ادامه داد: درزمینه آموزش این حوزه به سه دسته عمومی، فنی و تخصصی شغل، کسب و کار و کارآفرینی تقسیم شده است، که بسیار مورد توجه قرار می گیرد.در این راستا سه مرحله پیش از تولید، تولید و پس از تولید به صورت زنجیره ای نگاه می شود و در این زمینه اتصال این چرخه کارآفرینان، نخبگان و سرمایه گذاران وارد کار شده و شرایط را برای تولید و عرضه بهتر صنایع دستی و ایجاد شغل برای هنرمندان فراهم کنند.
انتهای پیام/